Testimoniale

 
Intr-un moment in care piata este atat de insetata de forta de munca iar necesitatea absorbtiei de forta de munca externa este atat de evidenta, companiile mari sunt extreme de ofertate de catre firmele de recrutare. Asadar, procesul de selectie a colaboratorului ideal pentru noi a fost lung si foarte amanuntit. Am decis sa colaboram cu MPS pentru ca au raspuns cu professionalism inca de la primele discutii, am primit raspunsuri la toate intrebarile, preturile au fost competitive si intotdeauna transparente iar girul unanim dat de toti clientii MPS pe care i-am contactat a fost foarte relevant si important pentru noi. Astfel ne-am alaturat lor iar astazi suntem siguri ca am facut alegerea potrivita.
9 Jul 2020
Autototal
Colaborarea noastra cu Multi Professional Solutions a fost o dovada maxima de profesionalism, conferindu-ne de lainceput o stare de siguranta si incredere ca intentia noastra de a beneficia de forta de munca asiatica va deveni realitate. Intregul parcurs al colaborarii a fost unul serios si centrat pe indeplinirea obiectivelor noastre.
18 Mar 2020
Ana Sevan, Agrodin Trade SRL
"Am colaborat foarte bine cu echipa Multi Professional Solutins apreciind la acestia disponibilitatea, flexibilitatea si adaptabilitatea de care au dat dovada intr-un proiect nou pentru societatea noastra. Recrutarea de personal extern a fost redusa ca si complexitate datorita profesionalismului de care ati dat dovada venind in solutionarea rapida a problemelor ce au aparut in desfasurarea procesului de recrutare. Va multumim si avem incredere in perteneriatul creat , pe viitor va vom recomanda si altor colaboratori de ai nostri."
12 Mar 2020
Razvan Girbina/ S.C. Diana SRL
„Compania noastră a început colaborarea cu compania Multi Professional Solutions de la începutul anului 2019 pentru locațiile din Timișoara și Cluj Napoca. De-a lungul timpului am apreciat profesionalismul, corectitudinea informațiilor transmise și disponibilitatea echipei de a răspunde la întrebări sau de a oferi soluții la situații neprevăzute. În ceea ce privește experiența cu candidații nepalezi recrutați pentru cele două locații, suntem foarte mulțumiți de rapiditatea cu care execută activitățile și disponibilitatea de a finaliza în timp proiectele începute.”
12 Mar 2020
Andreea Simionovici Belleville Gardens/ Light Cleaning
Multi Professional Solutions este pentru noi un partener excelent: profesionist si devotat in serviciile de recrutare personal. Aceasta colaborare ne-a adus un plus de valoare, imbunatatindu-ne activitatea prin suportul constant si transparenta activitatii. Recomandam Multi Professional Solutions pentru tot ce inseamna servicii de recrutare personal calificat si viabil, in conditiile dificile ale actualei piete a muncii in Romania.
6 Jan 2020
David Paggio, SUSHI EXPERT SRL
Am inceput colaborarea cu MPS acum aproape un an, cand Jerry’s Pizza a decis solutionarea deficitului din piata fortei de munca, printr-o solutie externa, pe piata din Asia. Era un proiect extrem de ambitios si complex in care nu am fi reusit pe cont propriu. Am gasit in MPS un adevarat partener de business. Parteneriatul cu acestia a facut ca lucrurile sa fie mult mai simple si foarte eficiente pentru noi. Am primit de fiecare data un raspuns prompt si eficace iar cu ajutorul lor am reusit sa integram cu succes in echipa Jerry’s Pizza peste 50 de lucratori asiatici. Orice companie care porneste un astfel de proiect trebuie sa-si aleaga un partener cu experienta iar noi recomandam cu incredere specialistii MPS. Avand in vedere planurile noastre de extindere, intentionam sa apelam si in continuare la serviciile partenerilor nostri MPS
23 Dec 2019
Jerry’s Pizza
Lucram cu firma de recrutare Multi Professional Solutions de la sfarsitul anului 2018, ei ne-au ajutat in gasirea personalului de care aveam mare nevoie si vreau sa va felicit pentru implicarea de care dati dovada si pentru atentia la candidati. Colaborarea noastra a fost una de exceptie pentru Speed Pizza, fiecare dintre proiectele initiate finalizandu-se conform asteptarilor noastre si apreciem foarte mult dedicarea reprezentantilor Multi Professional Solutions, flexibilitatea lor in derularea proiectelor, precum si disponibilitatea lor pentru rezolvarea oricarui element surpriza aparut la client. Echipa Multi Professional Solutions s-a dovedit a fi una foarte devotata meseriei pe care o practica si mai ales satisfacerii nevoilor clientilor.
17 Dec 2019
Bianca Sergentu, Speed Pizza
Alaturi de MULTI PROFESSIONAL SOLUTIONS SRL am descoperit oameni profesionisti, implicati si dispusi sa ofere atat servicii excelente, cat si suport nelimitat pentru ca lucrurile sa decurga excelent si pe parcursul contractului.
22 Nov 2019
Cristina Costea, AGRO MYDACRIS SRL
“Am inceput colaborarea cu Multi Professional Solutions in 2018, pornind de la dorinta de a angaja personal calificat, dornic de a lucra pe termen lung in echipa Corsa International & Company SRL. Inca de la primele interactiuni, echipa MPS a dat dovada de profesionalism, oferindu-ne toate informatiile de care aveam nevoie pentru a intelege procesul de selectie si angajare a candidatilor, precum si etapele obtinerii documentatiei necesare sederii in legalitate pe teritoriul tarii noastre. Am regasit in cadrul Multi Professional Solutions o echipa puternica si foarte implicata in toate situatiile pe care le-am intampinat in colaborarea cu cetatenii straini. Recomand cu incredere echipa MPS pentru dedicarea de care dau dovada si pentru respectul cu care trateaza cerintele viitorului angajator.”
13 Nov 2019
Stelian Grosu, Corsa International & Company SRL
“Intr-un moment in care piata este atat de insetata de forta de munca, iar necesitatea absorbtiei de forta de munca externa este atat de evidenta, companiile mari sunt extrem de ofertate de catre firmele de recrutare. Asadar, procesul de selectie al colaboratorului ideal, pentru noi, a fost lung si foarte amanuntit. Am decis sa colaboram cu MPSRO pentru ca au raspuns cu profesionalism inca de la primele discutii, am primit raspunsuri la toate intrebarile, preturile au fost competitive si intotdeauna transparente, iar girul unanim dat de toti clientii MPSRO, pe care i-am contactat, a fost foarte relevant si important pentru noi. Astfel ne-am alaturat lor, iar astazi suntem siguri ca am facut alegerea potrivita.”
13 Nov 2019
Ioana Iliescu, AD Auto Total