Despre Noi - Multi Professional Solutions 

MPSIn contextul unei noi economii in cadrul careia competitia cunoaste un curs ascendent, iar angajatii opteaza pentru noi locuri de munca din ce in ce mai des, companiile trebuie sa se adapteze si sa gaseasca noi modalitati pentru selectarea si pastrarea personalului.

Multi Professional Solutions SRL vine in intampinarea acestor nevoi oferind solutia optima pentru scaderea continua a fortei de munca din Romania: recrutarea si plasarea fortei de munca din Asia.

Compania a fost infiintata in anul 2007, pentru a suplini nevoia de forta de munca din Romania. De-a lungul timpului, am plasat peste 1500 de persoane din tari non-europene in Romania (Filipine, Nepal, Bangladesh, Turcia).
Clientii nostri, companii  si persoane fizice cu renume in industria din Romania, s-au bucurat de servicii de recrutare complete, intocmire documentatie in vederea obtinerii vizelor, precum si consiliere in vederea integrarii cetatenilor straini in societatea romaneasca.

Dezvoltam Solutii de Recrutare Conform Nevoilor Dumneavoastra

Dezvoltam solutii de recrutare conform nevoilor dumneavoastra si folosim cunostintele noastre in domeniu pentru a va furniza cei mai buni angajati, in asa masura incat sa satisfacem eficient orice exigenta.
Suntem receptivi si punem accent pe comunicare intr-o modalitate onesta si deschisa.
Va reprezentam intr-o maniera profesionista, scopul nostru fiind acela de a dezvolta o relatie armonioasa, pe termen lung cu dumneavoastra.