Recrutam bone, menajere si personal ingrijire varstnici - romance.

Bone Filipine - Menajere Filipineze

Bone Filipine - Menajere Filipineze - Bone CopiiTara cu traditie in ceea ce priveste exportul de forta de munca, Filipine vine in sprijinul celor care au nevoie de menajere filipineze - un ajutor de nadejde in cadrul familiei sau al companiei pe care o detin.
Incepand cu 2007, Multi Professional Solutions a plasat in cadrul a numeroase familii din Romania bone Filipine.

Angajatorul se poate implica activ in Recrutare Bone si Menajere Filipine

Angajatorul  se poate implica activ in procesul de selectie, fiind chiar incurajat sa o faca, astfel incat persoana care soseste in Romania in calitate de angajat sa se plieze perfect pe profilul cautat de catre familie.

Specializate in Centre de Pregatire Profesionala - Bone si Menajere Filipine

Specializate in centre de pregatire profesionala si cu numeroase certificate la purtator, bone si menajere Filipine sunt preferate celor autohtone din varii motive, principalul luat in considerare de catre angajator fiind experienta acestora in afara tarii de origine. Pe langa acesta, se ia in calcul si siguranta unei persoane de incredere pe timp indelungat, contractul agreat de parti fiind pe 2 ani de zile, cu posibilitate de prelungire. In cazul bonelor, este un aspect deloc de neglijat, intrucat ofera continuitate si omogenitate in procesul de formare si educare al copilului. Mai mult, bonele filipineze vorbesc  limba engleza, reprezentand un atu pentru copil, care are ocazia de invata o limba de circulatie international de la varsta frageda.

Bone Nepaleze - Menajere din Nepal

Nu atat de intens mediatizate precum cele din Filipine, incep sa fie tot mai cautate de angajatorii romani menajere si bone nepaleze, acestea remarcandu-se prin modestie, empatie si devotament.