Forta de munca Asia

25.May.2020

Procesul de recrutare forta de munca Asia decurge in functie de abilitatile si cunostintele pe care le cauta angajatorul la angajati. Inainte de a fi plasata forta de munca, muncitorii asiatici sunt intervievati si supusi unor probe practice pentru a demonstra priceperea in domeniul de activitate.

Forta de munca Nepal

Forta de munca recrutata din Nepal este potrivita si calificata pentru hoteluri, retsaurante, saloane de infrumusetare și în domeniul industrial sau chiar construcții. Muncitorii nepalezi au o productivitate ridicata si isi indeplinesc sarcinile cu determinare si responsabilitate.

Varsta personalului selectat este cuprinsa intre 25 si 40 de ani.

Forta de munca Sri Lanka

Ceea ce ii diferentiaza pe muncitorii din Sri Lanka de ceilalti muncitori din Asia sunt factori educationali care si-au lasat o amprenta pozitiva asupra indeletnicirii acestora. Disciplina si seriozitatea ii caracterizeaza, fiind potriviti pentru domeniul Horeca sau sectorul industrial in domeniul textil. Muncitorii din Sri Lanka sunt mai bine pregatiti, avand calificari in constructii, sudora si operare de utilaje.

Fiind hindusi/budisti majoritatea, se integreaza usor si se pliaza pe personalitatea si cerintele angajatorilor romani.

Forta de munca India

Muncitorii din India sunt buni meseriasi pe zona de constructii. Datorita deschiderii catre tarile din Orient, unde au capatat experienta si calificare, forta de munca din India se potriveste pe o paleta larga de domenii de activitate. De asemenea, acestia vorbesc foarte bine limba engleza.

Forta de munca Indonezia

Indonezia este recunoascuta pentru centrele de educare si training foarte dezvoltate, in special pentru maseuri si terapeuti. Muncitorii sunt dedicati si au un aspect fizic placut si ingrijit. De asemenea, au un grad ridicat de adaptabilitate la conditiile de trai si de munca din tara noastra. Acestea isi respecta indatoririle si cunosc limba engleza.

Forta de munca Filipine

Filipine este recunoscuta ca tara etalon in furnizarea lucratorilor calificati ca terapeuti masaj. Singura preocupare a muncitorilor din Filipine este locul de munca, fiind persoane foarte dedicate si responsabile. Va recomandam muncitorii din Filipine pentru domeniile: Constructii, Horeca, Productie si Reciclare.

Forta de munca Vietnam

Va oferim servicii complete de recrutare si plasare forta de munca din Vietnam cu calificari sau fara, in functiile de nevoile dumneavoastra. Muncitorii din Vietnam sunt amabili, zambitori si maleabili, fiind potriviti pentru domeniul Horeca, SPA si Wellness si Hotelier.

Va oferim servicii complete de recrutare si plasare de forta de munca din Asia, dar si servicii de reintregirea familiei si intocmirea actelor necesare.