Leasingul de personal din Asia in 4 pasi simpli

21.Sep.2020

Afla cum iti poti completa nevoia urgenta de forta de munca prin leasing-ul de personal - acum disponibil prin MPS si pentru muncitorii din ASIA!

Leasingul de personal a devenit o tendinta puternica in Romania, una pe care din ce in ce mai multe companii mari o iau in calcul. Evident, sunt voci care spun ca in perioada de criza economica, doar companiile foarte profitabile isi mai permit luxul de a lucra cu agenti de munca temporara, pentru ca exista cheltuieli mari la mijloc. Sunt si voci care spun ca tocmai criza si dificultatile financiare ar trebui sa ne determine sa lucram cu agenti de munca temporara.

Ce este leasingul de personal?

Inchirierea de forta de munca sau leasingul de personal este o relatie triunghiulara intre doi angajatori (Agentul de Munca Temporara si Utilizatorul) si un lucrator temporar, fundamentata prin doua contracte (intre agentie si lucratorul temporar pe de o parte si intre agentie si utilizator pe de alta).

Art. 88 din Codul Muncii defineste notiunea de leasing de personal dupa cum urmeaza: Munca prin agent de munca temporara este munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
 

GASIM OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT!

Ce iti ofera Leasingul de Personal la MPS?

1. Identificam si selectam candidatii

2. Verifcam competentele si abilitatile candidatilor

3. Construim planul de retentie, astfel incat oamenii sa ramana cat mai mult timp in companie

4. Pentru fiecare persoana angajata, indeplinim toate formalitatile cerute de legile in vigoare

Practic, ne ocupam de toate serviciile de salarizare si administrare de personal necesare pentru angajatii pe care i-am recrutat. Platim salariile, eliberam fluturasii de salariu si notele contabile, ne ocupam de intocmirea si depunerea declaratiei unice 112 si a declaratiei 205. De asemenea, administram si eliberam toate documentele personalului si inregistram toate modificarile in Revisal. 

Avantajele colaborarii cu noi sunt multiple. De la procedura simplificata la flexibilitate ridicata, pana la faptul ca beneficiarul este degrevat de sarcini precum asigurarea hranei si locuintei angajatilor. Apoi, durata de asteptare este minima, dar mai ales garantam ca personalul din ASIA este foarte motivat sa munceasca in sectoare precum: CONSTRUCTII, PRODUCTIE, FMCG, HORECA. 

Etapele plasarii sunt foarte simple:

1.Solicitare ferma plasare personal (Intocmirea fisei postului si stabilirea ofertei/conditiilor de angajare)

2.Semnarea contractului de punere la dispozitie personal;

3.Brief muncitori si selectie

4.Semnare contract colaborare muncitori si incepere activitate

De ce sa apelezi la serviciile MPS?

Pentru ca avem peste 13 ani experienta si suntem printre pionierii din domeniul recrutarii personalului din Asia la nivel national. Cunoastem cadrul legislativ si intelegem psihologia angajatorului din perspectiva dinamicii pietei economice, dar si pe cea a muncitorilor, prin prisma calatoriilor frecvente in Asia.

Oferim mediere continua pe toata perioada contractuala si sprijinim din toate punctele de vedere atat angajatii, cat si angajatorii, iar clientii nostri au apreciat intotdeauna devotamentul, dedicarea, profesionalismul, discretia, considerandu-ne  adevarati parteneri  de  business datorita  sprijinului permanent oferit si al serviciilor complete furnizate.