Criterii de selectie - Personal Horeca

30.Sep.2019

Domeniul Horeca se refera la industria hoteliera si a serviciilor alimentare, mai exact la unitati care pregatesc si servesc bauturi si alimente. Termenul Horeca a fost obtinut prin abrevierea silabica a cuvintelor Hotel, Restaurant si Cafenele (Catering).  Personalul din acest domeniu nu necesita pregatire, insa aceasta reprezinta, de cele mai multe ori, un avantaj.

Specialistii nostri in Resurse Umane recruteaza personal din Asia pentru domeniul Horeca tinand cont de urmatoarele criterii de selectie:

  1. Atitudine

In special in cazul restaurantelor, atitudinea angajatilor poate face diferenta. Patronii de localuri declara ca vor sa le ofera clientilor o experienta placuta, nu doar mancare si bautura de calitate. Acestia acorda o importanta deosebita atmosferei din local, ambiantei, dar si atitudinii pe care o au angajatii fata de clienti. Atiturdinea lor trebuie sa fie una pozitiva, mereu cu zambetul de buze si cu un ton al vocii calm si relaxat.

  1. Rapiditate

De asemenea, daca ne referim la personalul care nu interactioneaza cu clientii, acestia trebuie sa fie indemanatici, rapizi si plini de viata. Majoritatea angajatorilor isi doresc o atitudine pozitiva si plina de energie a angajatilor. Indiferent ca vorbim despre bucatari, ajutor de bucatar sau spalator de vase, toata lumea trebuie sa aiba rapiditate si eficienta in activitate. Pentru aceste pozitii va recomandam muncitorii din Asia deoarece au un grad de productivitate ridicat, fiind harnici si respectandu-si indatoririle cu seriozitate.

  1. Conditia fizica

Forma fizica conteaza in domeniul Horeca, in toate sectoarele de activitate. Volumul de munca ridicat, si rapiditatea cu care clientii trebuie serviti necesita angajati cu o conditie fizica buna si dinamici. Adaptabilitatea la diferite medii si situatii, dar si munca sub presiune constituie un avantaj important.

Echipa noastra, Multi Professional Solutions, va ofera servicii de recrutare si plasare de personal Horeca. Datorita experientei vaste in procesul de recrutare, cunoastem specificul fiecarei nationalitati si va putem oferi cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra. Daca doriti sa aflati mai multe despre noi ne puteti contacta la telefon, prin intermediul site-ului sau in cadrul Targului International Indagra 2019.

Sub umbrela Indagra 2019, in cadrul Centrului Expozițional Romexpo se desfasoara INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice și non – alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor.

Va asteptam cu drag la standul Multi Professional Solutions!