Noutati

 

15
Jun
2020

In aceasta perioada s-a tot vorbit, pe buna dreptate, despre cei din linia intai: medici, politisti, vanzatori etc. Sa nu uitam faptul ca, la inceputul pandemiei s-a creat o isterie a cumparaturilor, iar rafturile supermarketurilor se goleau cu repeziciune. In acest context, putem considera si fermierii sau lucratorii in domeniul agricol ca facand parte din linia intai.

25
May
2020

Procesul de recrutare forta de munca Asia decurge in functie de abilitatile si cunostintele pe care le cauta angajatorul la angajati. Inainte de a fi plasata forta de munca, muncitorii asiatici sunt intervievati si supusi unor probe practice pentru a demonstra priceperea in domeniul de activitate.

26
Feb
2020

Compania Bestjobs a realizat în perioada 03-18 februariue 2020 un sondaj de opinie pe un eșantion de 242 companii din România cu privire la intențiile de angajare.

17
Feb
2020

Ca urmare a temerilor legate de răspândirea coronavirusului, agenția noastră solicită tuturor cetățenilor străini care urmează să sosească în România un certificat medical care atestă faptul că nu manifestă simptomele specifice acestui tip de virus.

10
Dec
2019

Potrivit declaratiilor oferite de reprezentantii Ministerului Muncii, contigentul de lucratori straini din afara Uniunii Europene va fi suplimentat cu 30.000 de persoane. Acest lucru se va intampla de anul viitor, informeaza Agerpres.

05
Dec
2019

Din dorinta de a furniza cele mai bune servicii clientilor nostri, mizam pe un proces de selectie riguros.

12
Nov
2019

Tocmai ne-am intors din cea mai recenta deplasare a noastra in Nepal.

30
Sep
2019

Domeniul Horeca se refera la industria hoteliera si a serviciilor alimentare, mai exact la unitati care pregatesc si servesc bauturi si alimente.