Articole si Noutati

 

19
Jul
/
2019

Da, aceste vorbe suna ciudat pentru o tara din care, în ultimii ani, au plecat milioane de oameni. Însa dinamica saraciei pe glob e o poveste complicata: în timp ce românii emigreaza masiv catre Occident, în Asia de sud-est România este vazuta ca un tarâm al fagaduintei.

Detalii
19
Jul
/
2019

Un raport al ManPowerGroup arata ca România se situeaza pe locul trei, dupa Japonia si Taiwan, la deficitul de talente pe piata muncii. Concret, 72% din angajatorii autohtoni au declarat ca au probleme cu recrutarea muncitorilor calificati, inginerilor si operatorilor de productie, procent ce indica cea mai dificila situatie raportata vreodata în tara noastra.

Detalii
19
Jul
/
2019

Muncitorii nostri construiesc Occidentul, iar noi ne bazam pe indieni si vienamezi pentru a ridica blocuri si autostrazi. Avem 300 de mii de angajati în constructii, dar mai e nevoie de tot atâtia. Constructorii spun ca nu mai pot prelua lucrari pentru ca nu au cu cine sa le termine. În centrul Capitalei, câteva sute de indieni construiesc locuinte pentru români.

Detalii
12
Nov
/
2019

Tocmai ne-am intors din cea mai recenta deplasare a noastra in Nepal.

Detalii
30
Sep
/
2019

Domeniul Horeca se refera la industria hoteliera si a serviciilor alimentare, mai exact la unitati care pregatesc si servesc bauturi si alimente.

Detalii