Articole si Noutati

 

11
Feb
/
2020

În plin scandal de discriminare şi rasism împotriva celor doi brutari sri-lankezi, localnicii vor da din nou testul omeniei. Un al treilea cetăţean străin a ajuns în România şi va începe munca la aceeaşi brutărie.

Detalii
11
Feb
/
2020

Ensuring workforce has become a problem

Detalii
11
Feb
/
2020

Faced with a growing labour shortage which threatens their economies, Romania and Hungary are courting Asian workers.

Detalii
05
Feb
/
2020

Muncitorii srilankezi, angajaţi la brutăria din Ditrău, au fost vizitaţi, marţi, de reprezentanţii firmei de recrutare prin intermediul căreia au venit în România şi au spus, referitor la situaţia creată în localitate, că oriunde în lume "oamenii sunt buni sau mai puţini buni".

Detalii
05
Feb
/
2020

Rasismul din Ditrău a provocat îngrijorare în Sri Lanka. Familiile brutarilor au cerut să știe dacă aceștia sunt în siguranță

Detalii
05
Feb
/
2020

In urma puternicului ecou deja internațional provocat de nefericitul incident de la Ditrau, facem următoarele precizări cu speranța ca ele vor elimina și ultimele suspiciuni ale localnicilor cu privire la cei doi angajati.

Detalii
19
Jul
/
2019

Da, aceste vorbe suna ciudat pentru o tara din care, în ultimii ani, au plecat milioane de oameni. Însa dinamica saraciei pe glob e o poveste complicata: în timp ce românii emigreaza masiv catre Occident, în Asia de sud-est România este vazuta ca un tarâm al fagaduintei.

Detalii
19
Jul
/
2019

Un raport al ManPowerGroup arata ca România se situeaza pe locul trei, dupa Japonia si Taiwan, la deficitul de talente pe piata muncii. Concret, 72% din angajatorii autohtoni au declarat ca au probleme cu recrutarea muncitorilor calificati, inginerilor si operatorilor de productie, procent ce indica cea mai dificila situatie raportata vreodata în tara noastra.

Detalii
19
Jul
/
2019

Muncitorii nostri construiesc Occidentul, iar noi ne bazam pe indieni si vienamezi pentru a ridica blocuri si autostrazi. Avem 300 de mii de angajati în constructii, dar mai e nevoie de tot atâtia. Constructorii spun ca nu mai pot prelua lucrari pentru ca nu au cu cine sa le termine. În centrul Capitalei, câteva sute de indieni construiesc locuinte pentru români.

Detalii
17
Feb
/
2020

Ca urmare a temerilor legate de răspândirea coronavirusului, agenția noastră solicită tuturor cetățenilor străini care urmează să sosească în România un certificat medical care atestă faptul că nu manifestă simptomele specifice acestui tip de virus.

Detalii
10
Dec
/
2019

Potrivit declaratiilor oferite de reprezentantii Ministerului Muncii, contigentul de lucratori straini din afara Uniunii Europene va fi suplimentat cu 30.000 de persoane. Acest lucru se va intampla de anul viitor, informeaza Agerpres.

Detalii
05
Dec
/
2019

Din dorinta de a furniza cele mai bune servicii clientilor nostri, mizam pe un proces de selectie riguros.

Detalii
12
Nov
/
2019

Tocmai ne-am intors din cea mai recenta deplasare a noastra in Nepal.

Detalii
30
Sep
/
2019

Domeniul Horeca se refera la industria hoteliera si a serviciilor alimentare, mai exact la unitati care pregatesc si servesc bauturi si alimente.

Detalii